18 Αυγούστου 2012

ΟΔΗΓΟΣ SUMMERSLAM 2012

 

Και επιτελους φτανουμε στο μεγαλυτερο ππβ του καλοκαιριου που δεν ειναι αλλο απο το SUMMERSLAM. Πολλες κοντρες που ειδαμε στο προηγουμενο καλοκαιρι θα εχουν την ευκαιρια να τα πουν μεταξυ τους σε οκτω 1 ον 1 ματς.

-Το σοου θα ανοιξει με τον παγκοσμιου φημης Πακιστανο Abdulaziz Al-halfawi (πλεον) ο οποιος θα τραγουδησει τον εθνικο υμνο του Ομαν.

-Το πρωτο ματς της βραδιας θα ειναι ενα rap contest αναμεσα στον Doctor Of Thuganomics John Cena και τον Doctor Of ThinkSmarknomics Oresti Dourva. Μια φοβερη αντιπαλοτητα που κραταει εδω και χρονια ξεροντας το μισος του Δουρβα για τον Cena αλλα το ποτιρι 3εχειλισε στο ΜΙΤΒ καθως μετα την νικη του Cena ο Δουρβας εδωσε ενα ιστορικο shoot promo για τον Cena. Το επομενο βραδυ στο RAW ο Cena προκαλεσε τον Δουρβα σε ενα rap contest στο SUMMERSLAM. Ο Δουρβας δεχτηκε τις επομενες μερες στο Think Smark και για τις επομενες μερες ειδαμε ατελειωτα προμο.. μεγαλυτερο απο αυτα η ταπα του Cena πως οτι λεει ο Δουρβας το κανει Via Satelite. Αναμενεται μεγαλο θεαμα στο SUMMERSLAM καθως το Cenation vs Doyrvation ειναι γεγονος.
 


- Θα ακολουθησει ενα ματς με 2 φοβερους highflyers.. τον Ρευ Μυστηριο και τον Λεωνιδα Πεπλη. Ολα αρχισαν με το heel turn του Μυστηριο οταν εβαλε χακερς να χακαρουν και να διαγραψουν το βιντεο 24 ωρες ζωης του Πεπλη απο το Υουτυβε. Ακολουθησε στο Σμακνταουν την επομενη βδομαδα ενα live sex celebration αναμεσα στον Ρευ Μυστηριο και την πρωην ιεροδουλη του Λεωνιδα Πεπλη, την Demi Kefala. Ο αυτακλης εξαγριωμενος καταστρεψε 453 κουτια κολονια και στο επομενο RAW εριξε ενα pepbomb αναφεροντας οτι μονο αυτοι που δεν εχουν ζωη κρυβονται πισω απο μασκες κλπ. Θα νικησει την κυριακη ο Little Biggest man η ο Biggest Ear Man θα παρει εκδικηση?



- Το τριτο ματς της βραδιας ειναι αναμεσα στο εννατο θαυμα του κοσμου την Chyna και το δεκατο θαυμα (η παρεξηγηση αν προτιματε) του κοσμου τον Chyma. Ενα intergender ματς αναμεσα σε αυτα τα δυο θηρια το οποιο περιμενει ολοκληρο το συμπαν να δει. Να θυμισουμε πως ο Chyma το τελευταιο καιρο ειχε τασεις αυτοκτονιας οπως και η Chyna πρωταγωνιστησει σε πορνογραφιες.



- Το επομενο δεν θα ειναι ματς αλλα ενα in ring segment καθως ο διασημος wrestling συντακτης που ειναι πλεον συνεργατης μας καθως μας ζητησε βοηθεια οπως ειδατε ΕΔΩ. Ο Κυριαζης Καρακαντες θα μας μιλησει για τον τροπο που προδοθηκε απο το βρωμικο θυληκο, τις σκεψεις του και πως θα παρει εκδικηση.
 


 - Το επομενο ματς θα ειναι αναμεσα στον αλητη.. Περη Τριπ και τον σφιχτο Χρυσαυγιτη.. Νικο Κοταριδη. Μια μεγαλη κοντρα η οποια εξελιχθηκε πριν μερικες μερες απο τον Περη με αφορμη οτι καποιος του ειπε πως ο Κοταριδης λεει μαλακιες για αυτον πισω απο την πλατη του. Μετα απο μια συνομιλια με αρκετο βρισιμο την οποια μπορειτε να δειτε ΕΔΩ, οι δυο τους θα αναμετρηθουν στο Summerslam σε ενα No Holds Barred match με τα αδελφια του Νικου (Μερκουριος, Δημητρης) banned from ringside.




















- Το επομενο ειναι ενα ματς αναμεσα στον αγαπημενο του κοινου, τον iron Σπυρο Χατζη και τον αρχηγο της nWo, Kevin Nash. Ολα αρχισαν οταν στα αυτια του Χατζη ηρθαν φημες πως η nWo θα επιστρεψει στο WWE με τον CM Punk ως αρχηγο και θα κανει τα παντα για να μην γινει ο Rock ξανα WWE champion οπως εγραψε ο Kevin Nash στο twitter. O Χατζης σκεφτεται για να δημιουργησει ενα δικο του stable για να αντιμετωπισουν την nWo οπως μας αποκαλυψε ΕΔΩ αλλά προς το παρών θα αντιμετωπισει τον Kevin Nash σε ενα ιδιαιτερο ειδος ματς το οποιο αποκαλει ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.




- Ενα νεο ταλεντο εχει κανει το debut του εδω και λιγους μηνες στο χωρο του Wrestling με ονομα Panos Kaiser και εχει κανει μεγαλο impact. Οταν ομως ο Stone Cold Steve Austin ακουσε για αυτον γελασε και τον προκαλεσε σε ενα beer drinking contest στο Summerslam. Στο τελευταιο RAW πριν το Summerslam ειδαμε τον Πανο να δεχεται την προκληση αλλα με τον ορο οτι οι μπυρες θα ειναι KAISER. O Stone Cold προβληματιστηκε αλλα ειπε και παλι πως δεν μπορει να τον νικησει.




- Αλλη μια κοντρα που κραταει τους τελευταιους μηνες ειναι αυτη του Ly Rtl και του Μαυρου Πειρατη (η αλλιως Captain Jack Sparrow) εναντιον του γνωστου σε ολους μας Κωσταντινου Μπερδουση. Ολα αρχισαν οταν ηρθαν σε σκληρες μαχες με τα comment και τις pipebooomb να πεφτουν βροχη. Ειδαμε τον Ly να αποκαλειτε μικρος Λυκουργος και κουργος και τον Πειρατη wannabee. Τελικα συμφωνησαν σε ματς του Μπερδουση με τον Τζακ Σπαροου στο καλοκαιρινο ppv. Ο πειρατης δηλωσε πως θα εχει τον Λυ στην γωνια του και πως η ηττα του μπερδουση ειναι σιγουρη αλλα ο Μπερδουσης ανακοινωσε πως θα τους εχει μια εκπληξη στο Summerslam και θα τους τρολλαρει ακομη μια φορα χαμογελαστος.




- Τελος, φτανουμε στο main event της βραδιας που δεν ειναι αλλο απο το Viscera vs Fatman. Μια μεγαλη κοντρα που μας αφησε σε αγωνια ολο το καλοκαιρι. Ολα αρχισαν οταν ο Κυριογλου συμφωνησε για συνεντευξη με το Viscera και εκει ο Viscera τους μιλησε για πολλα πραγματα και τους αποκαλυψε πρωτους οτι θα βρισκεται στο RAW 1000. Μετα απο μερικους μηνες ολος ο πλανητης ηξερε την ειδηση οτι ο Viscera θα βρισκοταν στο RAW 1000. Ο Fatman ενιωσε προδοσια αλλα δεν ηταν μονο αυτο, ο Viscera τους εστειλε μηνυμα ζητωντας τους τα 20 δολλαρια που του χρωστανε κανοντας ετσι εξαγριωμενο καθε συντακτη του Ringstories. Αυτο δεν εμεινε ετσι ομως, ενω ολοι περιμεναν στο 1000ο επεισοδιο την επιστροφη του Viscera, με εναν μυστηριο τροπο δεν εγινε ποτε. Μετα απο λιγες μερες μαθευτηκε πως πισω απο ολα βρισκοταν ο Κυριογλου και το Ringstories οι οποιοι εστησαν παγιδα στον Viscera λιγες ωρες πριν το show. O Κυριογλου εδωσε ενα heel promo την ερχομενη δευτερα στο RAW και προκαλεσε τον Big Daddy V σε μια τελευταια μαχη πριν καταλήξει να παλεύει πάλι μπροστά από 50 άτομα σε bars, clubs και μικρά γυμναστήρια. Δειτε ολο το promo ΕΔΩ.


https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/533014_453889764641375_1240399971_n.jpg
ΤΗΕ BIGGEST EVENT OF THE SUMMER

1 σχόλιο: