18 Αυγούστου 2012

FATMAN TO VISCERA (SUMMERSLAM PROMO)

Πριν αρχίσω, θα ήθελα να ενημερώσω ότι είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που θα γράψω για άλλο site στο RingStories, αλλά και θα κράξω τόσο άσχημα κάποιον παλαιστή (καλά αυτό δεν το υπόσχομαι).

Στις 10 Μαρτίου, μετά από επικοινωνία με τον ατζέντη του Nelson Frazier (το αληθινό του όνομα), κλείσαμε συνέντευξη με τον πρώην WWE Superstar Big Daddy V. Η συμφωνία ήταν να του στείλουμε 150 δολάρια. Η συνέντευξη ανέβηκε στις 20 Μαρτίου, στο φιλικό site του RingStories, WWEMafia.com.


Η φωτογραφία που μας έστειλε ο ίδιος
Το αποτελέσμα ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό, αφού η συνέντευξη ''ανέβηκε'' σε παραπάνω από 20 μεγάλα Wrestling Sites, όπως το NODQ.com και το PWInsider. Μέσα σε λίγες μέρες, το όνομα του Nelson Frazier ήρθε ξανά στην επικαιρότητα.

Το 2008, είχε απολυθεί από το WWE μετά από το τεράστιο πρόβλημα με τα κιλά του. Από τότε εμφανίζεται μόνο σε μικρά Indies και παλεύει μπροστά από 50 άτομα σε μικρά γυμναστήρια. Το μεγαλύτερο ''ματς'' και το βάζω σε εισαγωγικά για δεν ήταν ματς, το έκανε στην Ιαπωνία με τον Akebono (είχε παίξει με τον Big Show το 2005).

Ο Frazier μετά επικοινώνησε μαζί προσωπικά μαζί μας, για να μας ευχαριστήσει για την δουλειά μας. Και χωρίς να το καταλάβω, σχεδόν μία φορά την εβδομάδα, είχαμε μία επικοινωνία που συζητούσαμε ακόμα και για την προσωπική του ζωή.


Θέλω να καταλήξω, ότι κανείς παλαιστής δεν μου έχει κάνει τόσο καλή εντύπωση στην ζωή μου. Πολλές φορές ξεχνούσα ότι μίλαγα στον ίδιο άνθρωπο που έπαιζε για το WWE Championship το 1995 και τον άνθρωπο που ''αθόρυβα'' άλλαξε τελείως το gimmick του και ήταν ''τσιράκι'' του Undertaker.

Μετά δύο μήνες μαζί με το WWEMafia.com, θέλαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. ''Βομβαρδίσαμε'' το Internet με την ιδέα μας. Έτσι, στις 22 Μαΐου, σχεδόν 5.000 χρήστες του Twitter, γράψανε "#BringBackBigDaddyV". Και για μία ώρα, ήταν νούμερο δυο, στα Top Trendings σε όλον τον κόσμο.

Μέσα σε δύο μήνες επαναφέραμε τον Big Daddy V στο ''παιχνίδι. Και το λέω και το ξαναλέω, γιατί όλο αυτό δεν ήταν απλά για να διαφημίσουμε το site μας ή τους ίδιους μας τους εαυτούς. Ο σκοπός μας, ήταν όλοι μαζί μα δείξουμε στο WWE ότι ο Nelson Frazier πρέπει να πάρει μία δεύτερη ευκαιρία, αφού έχασε αρκετά κιλά και ήταν σε πολύ κατάσταση.


Μετά από 2-3 εβδομάδες, μετά από προσωπική επικοινωνία μέσω Skype, μας αποκάλυψε ότι θα είναι στο 1000ο επεισόδιο του Monday Night RAW. Πολύ κομψά μας ζήτησε να μην αποκαλύψουμε τίποτα και φυσικά εμείς δεχτήκαμε. Για να πω την αλήθεια, ήμουν έτοιμος να το γράψω στο site, αλλά δεν ήθελα να χαλάσω μία θαυμάσια σχέση που είχα μαζί του. Και εκτός αυτού, έδωσα τον λόγο μου να μην πω τίποτα.

Συμφωνήσαμε να το γράψουμε μία μέρα πριν το RAW, ως αποκλειστική είδηση. Αλλά προς έκπληξη μου, χτες ο ίδιος αποκάλυψε ότι θα είναι σε επόμενο επεισόδιο του RAW, ενώ είχε επιμείνει, να μην αναφέρουμε τίποτα.

Σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό δίκτυο ''The Score'' έδωσε μία συνέντευξη που αποκάλυπτε, όσα εμείς ξέραμε εδώ και αρκετό καιρό, και ήμασταν στην ''μούγκα'' για να μην χαλάσουμε ''την 'έκπληξη''. 


Έτσι, σήμερα 5 Ιουλίου, το 99% των Wrestling Sites έχουν ως κύριο θέμα την επιστροφή του Frazier στο RAW. Αυτό που κάναμε εμείς εδώ και περίπου 3 μήνες, χωρίς να έχουμε απολύτως ΚΑΝΕΝΑ συμφέρον, το χρέωσαν σε κάποιος άλλους. Ίσως του έπεφτε ''μπανάλ'' το RingStories.gr και το WWEMafia.com, ενώ μία συνέντευξη σε πραγματικούς επαγγελματίες του χώρου θα ήταν πιο ''σωστό''.

Αλλά το θέμα δεν είναι εδώ. Με τεράστια έκπληξη, είδα ότι ο Big Daddy V ζήταγε ακόμα 20 δολάρια για την συνέντευξη που του είχαμε πάρει τον Μάρτιο. Λόγω των μεταφορικών εξόδων μέσω FedEx, δεν το υπολογίσαμε σωστά και έτσι λείπαμε 20 δολάρια.


Και προσέξτε. Ο άνθρωπος που θα πάει το ΛΙΓΟΤΕΡΟ 5.000 από τον McMahon, θέλει τα 20 δολάρια που του ''χρωστάμε''. Γιατί αυτά τα 20 δολάρια τα έχει ανάγκη μάλλον ε; Μετά από τόση διαφήμιση και promoτάρισμα, αυτό ήταν το ευχαριστώ του. ''Guys, you own me, 20 dolars''. 

Και δεν έχω σκοπό να κλαυτώ για τα 20 δολάρια, αφού πριν μία εβδομάδα ήταν στον τραπεζικό του λογαριασμό, αλλά ως προς την ''προδοσία'', γιατί είναι ένα είδος προδωσίας όλο αυτό. Όταν δίνεις τον λόγο σου, πρέπει και να τον κρατάς. Και δυστυχώς μας πούλησε με τον χειρότερο τρόπο, δίνοντας αυτός την είδηση την επιστροφή του, ενώ μας είχε ζητήσει ξανά και ξανά να μην πούμε τίποτα.


Δεν μπορώ να ψυχολογήσω την στάση του Mabel, Viscera, Big Daddy V ή όπως αλλιώς θέλετε να λέγεται. Είναι από τις φορές που μετανιώνω που ασχολούμαι με ξεχασμένους παλαιστές της σειράς, που επειδή είχα την καύλα να ξαναδώ στο ring έκανα μία προσπάθεια να το πετύχω. 

Και επειδή δεν θέλω να είμαι κουραστικός και να λέω τα ίδια και τα ίδια, δεν έχω σκοπό να κράξω τον Friazer (άσχετα που το έκανα χεχεχε), αλλά να πάρουν μία ιδέα όλοι ότι ο 'χώρος'' είναι βρώμικος όσο δεν πάει και κανείς από αυτούς δεν εκτιμάει ΤΙΠΟΤΑ. Δεν υπήρχε λόγος να γράψω το οτιδήποτε, αλλά μετά την ''ξευτίλα'' των 20 δολαρίων, ξεχείλισε το ποτήρι.

Για αυτό 23 Ιουλίου ας απολαύσουμε για ακόμη μία φορά τον Nelson Frazier Jr. να αγωνίζεται στο WWE, πριν καταλήξει να παλεύει πάλι μπροστά από 50 άτομα σε bars, clubs και μικρά γυμναστήρια.

           Το ευχαριστώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου