20 Μαρτίου 2013

Ο Rock “ανατίναξε” το μπουρδελο Νέα Υόρκη με την καβλιαρικη του επιστροφή στις πορνογραφιες μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια.

Πως εξελίχθηκε η συνεργασία του με τον John Cena στο Fucking Series;

Σοβαρές εξελίξεις στα ματς για τους δύο μεγάλους δονητες. 

 
ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΡΤΕ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΙΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ



Το main porn τελικά... δεν επιφύλασσε σοβαρές εκπλήξεις. Ο Rock με τον Cena είχαν απολαυστικές γκριμάτσες όταν αυνανιζαν τα πεη τους.
Οι Jizz & Fuck-Truth είχαν τις καλές τους στιγμές (κυρίως ο Jizz με τη γλώσσα του σώματος και τις φοβερες του πιπες) αλλά τελικά υπέκυψαν σε People's Cock.

Οι τίτλοι τέλους γράφτηκαν όπως στη FuckMania 27. Με τον Cena στο καναβάτσο απ' το πεος του Rock. Καβλα για την επιστροφή, όχι όμως και για το τελείωμα του ppv.

Καληνύχτα


CM Five


Τον πέμπτο του μεγάλο τίτλο πήρε ο CM Punk. Το ματς για τη ζώνη WWE, είχε πολύ ωραίο τρίλεπτο τελείωμα και ο Del Peo έχασε τον τίτλο με λαβή Anaconda Vice.

Ο Punk έκανε crowd surfing στο κοινό (φωτο) και σήκωσε για δεύτερη φορά τη συγκεκριμένη ζώνη (έχει πάρει και τρεις φορές την World Heavyweight).


Τρέλα για τον νέο WWE champion


Heavy DQ
Οι θεατές φώναξαν αρκετές φορές “Booooring” (βαρετό) στο ματς για τον τίτλο World Heavyweight. Αυτό άλλαξε μόνο όταν ο Big Show έκανε flying elbow από το τρίτο σχοινί.
O πρωταθλητής Mark Henry, τον χτύπησε στα αχαμνά και έχασε με DQ (αλλά κράτησε τη ζώνη).

Μετά το ματς ο Big Show τσάκισε το πόδι του Henry με καρέκλα (φωτο) και... έφυγε.

Tσάμπα περίμεναν οι θεατές τον Daniel Bryan να εξαργυρώσει τη βαλίτσα (μάλλον για αυτό τον τραυμάτισε ο Mark Henry στο SmackDown).
To παραδοσιακό Survivor

Ο Dolph Ziggler αποκλείστηκε πρώτος. Ακολούθησε τραυματισμός του Sin Cara, που αποχώρισε με τους ιατρούς. Mason Ryan και Kofi Kingston ήταν οι επόμενοι που βγήκαν...

...η έκπληξη ήρθε με τον αποκλεισμό του Sheamus, που δεν σταμάτησε να χτυπά τον Swagger και τον απέβαλε ο διαιτητής. Ο Orton έμεινε μόνος απο την ομάδα του κόντρα σε τέσσερις...

...ο "Viper" απέκλεισε τους Swagger και Hunico αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στους Barrett & Cody Rhodes.


Ο Barrett "καθάρισε" σαν αρχηγός


Super άνοιγμα


Το show άνοιξε με ένα ματς που δεν είχε καμία προετοιμασία (σεναριακή). Ο US champion Dolph Ziggler και ο John Morrison όμως...

... δίδαξαν πάλη (αφού δεν είχαν καμία ιστορία) και προσέφεραν ένα super ματς. Ο Ziggler νίκησε και αμέσως μετά δέχτηκε επίθεση από τον Zack Ryder, που αποθεώθηκε.


Zack attack

Τρελό finisher


Μετά από ένα γρήγορο αλλά καλό Lumberjil ματς για τον γυναικείο τίτλο, η Beth Phoenix έκανε ένα αδιανόητο Glam Slam στην Eve από το τρίτο σκοινί (φωτο) και κράτησε τη ζώνη Divas.

Κατά τα άλλα...


O Rock για να γεμίσει το χρόνο, έκανε μετά το δεύτερο ματς του event,  για δέκα λεπτά, ένα απο τα γνωστά του promo με το κοινό στη Νέα Υόρκη να είναι πολύ “ζεστό”. Ο “Great One” τραγούδησε και Frank Sinatra!
Στις εκπλήξεις της βραδιάς, ήταν και η επανεμφάνιση του Howard Finkel (του θρυλικού εκφωνητή του WWE που δίνει το παρών σε όλες τις WrestleMania). Παρουσίασε το ματς για τον τίτλο WWE.
 
"The Fink"

                ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ SURVIVOR SERIES 2011              


 US Title
Dolph Ziggler (c) vs John Morrison
Νικητής Dolph Ziggler

Divas Title (Lumberjill match)
Beth Phoenix (c) vs Eve
Νιικήτρια Beth Phoenix

5 vs 5 Elimination Tag Match
Team Orton (Kofi & Sin Cara & Orton & Sheamus & Mason Ryan)
vs Team Barrett (Swagger & Ziggler & Barrett & Cody & Hunico)

Επιβίωσαν... Barrett & Cody Rhodes

World Heavyweight Title
Mark Henry (c) vs Big Show

Νικητής Big Show με DQ (δεν πήρε τη ζώνη)

WWE Title
Alberto Del Rio (c) vs CM Punk

Νικητής CM Punk (νέος πρωταθλητής)

Tag Team Match
Awesome Truth (Miz & R-Truth) vs John Cena & Rock
Νικητές John Cena & Rock

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου