28 Δεκεμβρίου 2011

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΜΑΣ ΓΥΦΤΟΥΣ

Δεν ειναι κρυφο πως η Kinkymania ανακαλυπτει χιλιαδες γυφτους καθε μερα. Εμεις επιλεξαμε 7 ατομα που ξεχωρισαν τους τελευταιους μηνες και σας τους γνωριζουμε με λιγα λογια πιο κατω. Απο μαλακες στο τετραγωνο μεχρι πακιστανους ληστες.


1. ΚΑΥΛΟΠΗΔΗΧΤΟΥΛΗΣ

 
 Ο πρωτος που ενταχθηκε στο δυναμικο της Guftoi Team δεν ειναι αλλος απο τον περιβοητο Καυλοπηδηχτουλη. Ο Καυλοπηδηχτουλης επαιξε σημαντικο ρολο στις εξορμησεις της kinkymania τον τελευταιο καιρο καθως αλλαξε χαρακτηρα και απο μελος της TOGTB και WWE fan αποφασισε να γινει μαγκας, να βαλει σκουλαρικι στον αφαλο, να στελνει φιλακια και να κανει ηλεκτρονικο καμακι απο το fb. Αφησε ιστορια με τις περιφημες φρασεις του οπως ''kl sks tr me kourases'', ''basika pare poulo'', ''s k a s e.. enwse ta'', brv kouna k to autaki'' και ''po re mlk dld ti nomizeis oti to pezeis yperanw me ayto? LOL''. Αμα τον δειτε σε περιπτωση που τον εκνευρισετε θα σας βρισει με τις γνωστες καυλοπιδηχτουλικες insults οπως pikpa και pornos.


2. ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΧΑΤΖΗΣ
Το δευτερο μελος δεν ειναι αλλος απο τον 40 χρονων WWE Champion με μουστακακι. Ειναι αλανι και απειλει να σπασει το ρεκορ του Θεοδωροπουλου (fake κοιλιακοι photoshop) στα like. Για περισσοτερες πληροφοριες δειτε τα σχολια ΕΔΩ http://www.facebook.com/photo.php?fbid=124112887651370&set=a.122232834506042.18807.100001579785942&type=3&theater


3-4. RANDY FREE & SHIVAM AGARWAL
Εγιναν γνωστοι το καλοκαιρι οταν η Kinkymania κατεκτησε το Be Positive και το μετατρεψε σε Be Pakistanic. Αμεσως μετα αρχισε αγριος πολεμος με την ομαδα του Πακισταν (Randy Free, Shivam Agarwal) εναντιον της Kinkymania. Αξιοσημειωτο οτι φωναζαν ενα μελος της Kinkymania, τον τεραστιο Insulter και Pakistan Nightmare Dave με το ονομα DODO.


5. HBN
(XWRIS EIKONA)
Μια εικονα δεν ειναι αρκετη για να περιγραψει τον μεγαλο TNA mark, HBN. Αν θελετε περισσοτερες πληροφοριες για αυτον καντε τον add στο fb και αμα ειστε οπαδοι του Matt Hardy καλεστε τον σπιτι σας για να φατε σταφυλια και να προσευχηθητε παρεα.


6. NIKOS KLMT (ΤΣΟΛΙΑΣ)
He is just a sexy boy... Αγαπητοι ακροατες ο Νικος ΚΛΜΤ ο αγαπημενος μας τσολιας ειναι ακομη ενας γυφτουλας που μπηκε στην team των γυφτων. Εχει μηχανακι και καθε μερα προσπαθει να ξεφυγει απο στρουμφακια και μπατσους. Επισης κανει 2 μεγαλες μαγκιες: 1) Βαζει τα ποδια στο τιμονι και 2) παει να φαει με το μηχανακι!!!! Στις δυσκολες στιγμες εχει στην βρακα του ενα DVD της Τζουλιας, τραβαει μαλακια και προσπαθει να χυσει για να βαλει το σπερμα στο μηχανακι επειδη... NO SPERMA.. NO MAZDA!!!


7. THEMIS POULIOS / TZIMIS O FITILIS
Αυτον τον γυφτο δεν τον ξερουμε ακομα προσωπικα αλλα οπως μας περιγραφει στο βιντεο πιο κατω ο μεγαλος Γιωργος Ναστουλης και αφου ειπε τον Μπερδουση μαλακησμενο τον βαλαμε αμεσως στην ομαδα των γυφτων.
PART 1: http://www.youtube.com/watch?v=QBsntBUyuRg&feature=related
PART 2: http://www.youtube.com/watch?v=s4NuCpPZP7A&feature=related
PART 3: http://www.youtube.com/watch?v=ypYj17sC0Yk&feature=related
Και τελος, δειτε ενα χριστουγεννιατικο μηνυμα απο την αγαπημενη μας Ashley Lynn!.
Σήμερα
Ashley Lynn
Merry Christmas

Kotsios Pezounis
MERRY CHRISTMAS
VIRGIN?

Ashley Lynn
yes stop

Kotsios Pezounis
ok nice



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου