16 Αυγούστου 2011

WWE REPORN: ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΑΥΝΑΝΑΣ, 619, GAYL, MELINA, κ.α.

Οι Μεξικανοί κανουν τις πιο καβλιαρικες πορνογραφιες που υπαρχουν.




Άλλωστε, ο Misticoο οποίος πορνογραφηθηκε με το ονομα Ιπταμενος Αυνανας,ήταν ιδιαίτερα ξεσκισμενος απο ολους συπερσταρ του WWE.


Αυτοί λοιπόν υποστηρίζουν πως ο Ιπταμενος Αυνανας μετα την ντοπα που πηρε θα παρει τον πουλο απο το WWE και ο Ιπταμενος Αυνανας νουμερο 2.


Το σίγουρο είναι, πως είτε με τον έναν τρόπο, είτε με τον άλλον, δεν προκειται να ξαναδουμε αυτες τις ιπταμενες πορνογραφιες που ηταν γεματες χυσια,αιμα και πονο :'(


Ο Ιπταμενος Αυνανας νουμερο 2 ενω προσπαθουσε να φτασει τις πορνογραφιες που εκανε και ο Ιπταμενος Αυνανας νουμερο 1 αλλα ματαιος ο κοπος






Ο Αυνανισμος του Mysterio


Το επί σειρά ετών χυσμενο απο τους παντες γόνατο του Gay Mysterio ξενερωσε τους καβλωμενους οπαδους το πρόγραμμα του SummeFuck..

Αρχικά επρόκειτο να πορνογραφηθει τον Jizzαλλά την τελευταία στιγμή ορίστηκε το Six-Cum-To-Face-Matchγια να μην φαει τοσο μεγαλη ψωλη απο την πουτσαρα  του Jizz. Στο Raw ο Del Peo φρόντισε να μην τον ξεπαρθενιασει.


Αηδιασμένη απο τα Χυσια


Είναι φανερό πως η Gayl Kim εχει καταπιει τις μεγαλυτερες ποσοτητες σπερματος αφου στο SummerFuck εφτασε και το γιορτασε κιολας με τα 50 λιτρα σπερματος..





να τα εκατοστησεις πορνιδιο






Μέσω Twitter δήλωσε πως θα ηθελε να ρουφηξει και τις πουτσαρες πολλων οπαδων.






Ο Sheamass στον Πεοντα


Ακόμη ένας WWE Πορνοσταρ εμφανίστηκε στη δημοφιλή τσοντοβια εκπομπή “Πεοντας”. Δείτε τον Sheamass να ρουφαει την ψωλαρα του οικοδεσποτη και οχι μονο





Τέλος ο αρχηγός των WWE Cums


Ο Michael GayVone υπέβαλε την παραίτηση του απο τις πορνογραφιες γιατι πολυ απλα ο κωλος του ειχε ανοιξει υπερβολικα και γιατι ειχε χασει παρα πολυ αιμα..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου