15 Ιανουαρίου 2012

Ο Παπα(ρα)νδρέου μπορεί να χάσει το πεος του για το αδηλωτο μπουρδελο στο Καστρί

Αγαμίας από την έδρα του κινδυνεύει να κηρυχθεί ο υπό προθεσμία πρόεδρος του ΠΟΥΤΣΟΚ Γιώργος Παπα(ρα)νδρέου, που απέκρυψε από τη δήλωση «καπότεν έσχες» που κατέθεσε το μπουρδελο που έχει κατασκευάσει στον κήπο της βίλας του στη Νέα Ερυθραία. Το θέμα, που αποκάλυψε η «Χθεσινή», επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος μαλακας του ΠΟΥΤΣΟΚ Μουνος Μπεγλίτης, ο οποίος, τσιμπουκωνοντας τους δημοσιογράφους, ισχυρίστηκε ότι μπορεί να μην τη δήλωσε στο «καποτεν έσχες», αλλά εχει τραβηξει μαλακια στο Ε9 της πορνολογικής του δήλωσης.

;)

Βέβαια αυτό δεν αποτελεί την απολυτη καβλα για τον κ. Παπα(ρα)νδρέου, ο οποίος πλέον θα πρέπει να γαμηθει από την αγαμητη επιτροπή της Βουλής ή την εισαγγελική αρχή για μαλακειες. Μόνο που τη δήλωση «καποτεν έσχες» δεν την καταθέτει κανείς συμπληρωματικά στη πορνολογική του δήλωση. Η μη αναφορά σε τυχόν «ραβδωτους δονητες» (όπως επίσημα τους αναφέρουν οι άλλοι «παπαρες του Εθνους») του κ. Παπα(ρα)νδρέου στο «καποτεν έσχες» του και στο σημείο όπου αναφέρει την κατοχή από κοινού με τη πουτανα σύζυγό του Αντα οικίας 365 τ.μ. σε έκταση 640 τ.μ. επί της οδού Συγγρου στη Ν. Ερυθραία Αττικής εγείρει ξεσκιστηκο, ανωμαλο, αλλά και πουστικο, βεβαίως, ζήτημα για έναν τέως πρωθυπουργό, πρόεδρο -ακόμα- και μπασταρδο -παντα- κυβερνητικού αρχιδιου.

Το θέμα έφερε χθες στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Χθεσινή» με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της, στο οποίο δεν τόλμησαν να αυνανιστουν μέσω μιας γραπτής ανακοίνωσης από την Ιπποκράτους. Στενοί αγαμιες συνεργατες του τέως γαμιολη πρωθυπουργού περιορίστηκαν να σημειώσουν ότι το μπουρδελο υπάρχει και έχει δηλωθεί. Οπως μάλιστα ξεκαθάρισε κατά τη διάρκεια πηδηγματος των πολιτικών ανωμαλαρων στο περιθώριο της παρτουζας του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος χθες ο εκπρόσωπος μαλακας του ΠΟΥΤΣΟΚ Μ. Μπεγλίτης, περιλαμβάνεται αυνανιζοντας στο έγγραφο Ε9 της πορνολογικης δήλωσης του κ. Παπανδρέου. Αυτό όμως δεν απαντά στο γιατί δεν συμπεριλήφθηκε το σπερμα του στο «καποτεν έσχες» του τέως γαμιολη πρωθυπουργού. Είναι λοιπόν τώρα στο χέρι του προέδρου της πουτανας της Βουλής, αλλά και των αγαμητων της Επιτροπής Ελέγχου και μαλακιων των «καποτεν έσχες» να ενεργήσουν στο κλεισιμο του πορνειου σε απολογία του τέως γαμιολη πρωθυπουργού με το ερώτημα της απόκρυψης πορνολογικών δεδομένων και το κοστος του κοκκινου φωτος ολα αυτα τα βραδια, διαδικασία που μπορεί να οδηγήσει έως και στο κοψιμο του πουτσου του Γιώργου Παπα(ρα)νδρέου από το πορνογραφικο του αξίωμα.
Και καλό θα είναι οι σχετικές πιπες να γίνουν, για να μην υπάρξουν σκιές για «κρυψορχια». Μετά, δε, τον πουτσο θα πρέπει να έχει και η πορνη η Δικαιοσύνη. Τουλάχιστον έτσι γίνεται στα καβλιαρικα κράτη με dirty mind…
 ”Δημοκρατια...αρχιδια”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου